Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Bárki részt vehet a roma Rómeó és Júlia szereplőválogatásán

Ugyanis Győző nyilvános szereplőválogatást hirdetett, hogy megtalálja készülő musicaljéhez a megfelelő Rómeót és Júliát. Az Édes életben nyomon követhettük a zenés darab előkészületeit. Ennek során Győzike a megfelelő színházterem és rendező után kutatott, házvezetőnőjükből személyi asszisztenst próbált faragni és az is kiderült, hogy Győzike testvére diklexiás(sic!).

Színház, rendező már van, de a legfontosabbak, a darab szereplői még hiányoznak. Győzike december 6-ig várja a jelentkezéseket és elmondása szerint nem kell romának lenni ahhoz, hogy valaki elnyerje a szerepet.

"A lényeg, hogy Rómeó legyen 180-190 centi, és olyan csinos, hogy a nők felkiáltsanak. Törje össze a lányok szívét.."karakterisztikában" legyen olyan, mint Csányi Sándor. Én sajnos nem játszatom el, mert producerként működöm közre a darabban" - magyarázta szerényen az Édes élet szereplője a Hír24-nek.

Természetesen Júliáról is határozott elképzelései vannak:

"A női főszereplőnél leginkább az énekhang számít, legyen 17 és 20 év közötti és az sem baj, ha korábban szerepelt már valamelyik tehetségkutatóban"

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Bárki részt vehet a roma Rómeó és Júlia szereplőválogatásán

Bárki részt vehet a roma Rómeó és Júlia szereplőválogatásán

Szólj hozzá