Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Berki Krisztián nem tarthatta meg előadását

Szabadbattyán polgármestere, Mátrai Csaba kifogásolta Berki személyét, ezért letiltotta azt a programot, amin a volt Fradi-vezér előadást tartott volna a helyes táplálkozásról. Berki Facebookos rajongói oldalán adott hangot felháborodásának, "Meg vagyok döbbenve! Nem engedtek szóhoz jutni..." címmel:

"Szabadbattyán polgármestere kifogásolta a személyemet és nem engedte, hogy előadást tartsak 120 embernek. A szervezők pályázati pénzből hívtak meg, nekik köszönöm a meghívást. Polgármester úr indítékait viszont nem értem. Őszintén bevallom, hogy nem vagyok híve, ha valaki nem egyenesen vállalja önmagát. Én minden esetben nyíltan, arccal szoktam vállalni gondolataimat, tetteimet. Szerintem nem szép dolog, hogy valaki a kereszténység ezeréves eszméje és a Biblia mögé bújik, ahelyett, hogy nyíltan felvállalná a véleményét. Nagyon sok helyen jártam már, ahol lifecoach-tanulmányaiból adódóan életvezetési tanácsokat adtam, és a személyes márkaépítés erejéről, összetevőiről beszéltem. Színvonalas prezentációkkal készültem. Kivétel nélkül, mindenhol szeretettel fogadtak, s egy-egy téma elhangzása után alig akartak elengedni, annyi kérdés fogalmazódott meg felém. Sok sikert kívánok Polgármester úrnak a jövő évi választásokhoz. Az ilyen kirekesztő, magába forduló településvezető biztos komoly sikereket könyvelhet el a választói körében...! Maximum akkor van esélye nyerni, ha újra egyedül indul.

Polgármester Úr!

Nem könnyebb-e ismerni, mint találgatni egymás gondolkodásmódját és kerülgetni a kontrákat?
Ön ismerhet engem. Életem nyitott könyvként, nézők százezrei előtt pörög napi szinten. Szívesen megismerném az okokat, hogy miért fújta le a rendezvényt!?"
 

Címkék

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Berki Krisztián nem tarthatta meg előadását

Berki Krisztián nem tarthatta meg előadását

Szólj hozzá