Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Csányi Sándor és a Coming Out

Orosz Dénes Coming out című romantikus vígjátékának ma jött ki egy hosszú előzetese, amit itt meg is nézhetsz. A teljes film egyébként december 5-én kerül a mozikba. Főszereplője Erik, - akit Csányi Sándor alakít – egy másságát nyíltan vállaló rádiós műsorvezető. Boldogan készül esküvőjére szerelmével (Karalyos Gábor), de egy váratlan esemény hatására vonzódni kezd egy nőhöz (Tompos Kátya). A film címe, a Coming out is erre utal: nem egy heteroszexuális akar előbújni és bevallani a környezetének, hogy meleg, hanem éppen fordítva.

A Poligamy után ez a rendező második játékfilmje, ami egyben egy kísérlet is arra, hogy változtassanak a magyarok előítéletein. A mintegy 420 millió forintból készülő Coming out költségvetéséhez a Magyar Nemzeti Filmalap 280 millió forintos gyártási támogatást nyújtott. Forgatókönyvét szintén a Filmalap támogatásával fejlesztették az alkotók.

A filmvásznon feltűnik még a Társas Játékból is ismert Simon Kornél, aki a filmben Erik kutyakozmetikus barátját fogja alakítani, a töretlen népszerűségnek örvendő Mucsi Zoltán és Scherer Péter. Egy másik jelenetben pedig Lady Dömper, a pesti éjszaka egyik legnépszerűbb transzvesztita előadója és az Alterego háziasszonya is szerepet kapott.

 

 

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Csányi Sándor és a Coming Out

Csányi Sándor és a Coming Out

Forrás: Origo

Szólj hozzá