Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Eltávolította Koncz Zsuzsa plakátjait a köztévé

Bár az ügyvédi felszólítást még nem kapta meg, máris visszavonta az MTVA a Koncz Zsuzsa által kifogásolt reklámplakátokat a közterületekről – tudta meg a Bors.

A művésznőnél az verte ki a biztosítékot, hogy tudta és beleegyezése nélkül használta a köztévé fiatalkori képeit saját retrocsatornája, az M3 népszerűsítésére, ráadásul pont abban az időszakban, amikor tavaszi nagykoncertjét hirdető plakátjai is láthatók országszerte.

– Mélyen felháborít, hogy a megkérdezésem és értesítésem nélkül találtam szembe magam ezekkel a plakátokkal. Az ügy­védi felszólítást a jogsértés megszüntetésére már megkapták az illetékesek, kíváncsi vagyok, milyen gyorsan sikerül reagálniuk. A polgári törvénykönyv szerint Magyarországon sem megengedhető – akárki is a megrendelő –, hogy emberek képmásával visszaéljenek.

Ráadásul abban a kényes helyzetben vagyok – tette hozzá –, hogy a márciusi koncertem plakátjai is kinn vannak. Ez például egy bíróság előtt súlyosbító körülmény lehet – mondta Koncz Zsuzsa a Magyar Narancsnak adott interjújában.

 

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Eltávolította Koncz Zsuzsa plakátjait a köztévé

Eltávolította Koncz Zsuzsa plakátjait a köztévé

Fotó:MTI

Szólj hozzá