Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Hatalmas botrány Hollywoodban: sztárok meztelen képei kerültek ki a netre

Pucérbotrány sokkolja Hollywoodot, írja a Bors. Egy hacker szigorúan bizalmas fotókat lopott sztároktól, és kiposztolta a 4chan.org oldalra, amelyre bárki feltölthet képet vagy szöveget. A kínos ügyben érintett például Jennifer Lawrence és Kate Upton is.

A képeken az érintett hírességek szexin pózolnak bugyiban, melltartóban vagy épp teljesen meztelenül – ágyon, fotelben. Van, hogy saját magukat fényképezik, van, hogy más a fotó készítője. A felvételek egyáltalán nem ízléstelenek, de olyan erotikusak és személyesek, hogy ilyeneket az ember lánya csak a szerelmének készít.

A képeket nyilvánvalóan a celebek telefonjáról vagy számítógépéről csórták el, illetve felhőben tárolt privát adatbázisokból lettek helyreállítva. Meztelenül látható például a 24 éves, Oscar-díjas Jennifer Lawrence, a a 22 esztendős szupermodell, Kate Upton, és a 32 éves hollywoodi csillag, Kirsten Dunst. De áldozata a hackertámadásnak Kaley Cuoco 28 éves színésznő és a 21 éves zenész, Ariana Grande, illetve a 29 éves színész, Mary E. Winstead is. Utóbbi például már évekkel ezelőtt törölte a képeket, amiket odahaza készített a férjével, tehát azt mondja: az előbányászásuk, helyreállításuk nem kis energiába kerülhetett.

A legnagyobb név természetesen Lawrence, aki egy ágyon melltartóban pózol, mindazonáltal a mellei nincsenek benne, és bugyi sincs rajta.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Hatalmas botrány Hollywoodban: sztárok meztelen képei kerültek ki a netre

WTF
WTF
Hatalmas botrány Hollywoodban: sztárok meztelen képei kerültek ki a netre

Szólj hozzá