Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Tóth Vera fogyni akar, de csak lassan

Schobert Norbert duciként is imádja Tóth Verát. Ám célul tűzte ki, hogy az énekesnőt tavaszra lefogyasztja. Az első Megasztár győztese optimista alkat, azonban azt mondja, realista is. Éppen ezért ő most csak "kicsiben" gondolkodik, így nem érheti nagy csalódás.

"Eddig sikerült már tíz kilótól megszabadulnom, de mivel én a fogyókúrát hosszú távra tervezem, vagyis nem szeretnék később visszahízni, ezért nem sürgetek semmit. Ehhez is idő kell, nem szabad türelmetlennek lenni és rohanni. Húsz kiló súlycsökkenést tűztem ki, de Norbi szerint simán harmincat is le tudok dobni. Mi már régóta ismerjük egymást, jó barátok is vagyunk, ezért maximálisan adok a szavára és bízom benne. Rengeteg jó tanáccsal lát el, nagyon jólesik, hogy hisz bennem és lelkesít, együtt biztosan sikerül!" - hangsúlyozza Tóth Vera, aki nem a párja miatt vágott bele az életmódváltásba.

"Ádám úgy szeret, ahogy vagyok, soha nem akarna megváltoztatni engem. ő csak lelki támaszt nyújt és bíztat, hogy ezt is meg tudom csinálni. Ez az életmódváltás csakis az én döntésem, kizárólag magam miatt csinálom!" - szögezi le az énekesnő.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Tóth Vera fogyni akar, de csak lassan

Tóth Vera fogyni akar, de csak lassan

Forrás: Epizód

Szólj hozzá