Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Válik a szép színésznő

Túl van az eredménytelen békítő tárgyaláson Gregor Bernadett és Somogyi István, akik kilencévnyi házasság után adták be a válópert – közölte a Blikk. A lap szerint már régóta nem is élnek együtt, a színésznő a két fiával, a 19 éves Bencével és a 7 éves Álmossal lakik budai lakásában.

"Egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk. Még épp abban a szakaszban voltak, hogy nem mérgesedett el, vagyis békében, normális körülmények között tudnak búcsút inteni a másiknak. István nagyon szereti a közös gyermeküket, Álmost, és ezt Berni is jól tudja, így ha este fellép, akkor ugyanúgy számíthat 'gyermekfelügyelőként' válófélben lévő férjére, mint régen" – mondta a lapnak egy meg nem nevezett forrás.

A pár eddig többször is megmentette már a házasságát a Blikk szerint. 2008-ban a színésznő néhány SMS-üzenetből megtudta, hogy megcsalja őt sámán férje, és ezen annyira kiborult, hogy a traumától elvesztette négy hónapos magzatát.

Akkor úgy tűnt, hogy elválnak az útjaik hűtlen férjével, ám megbocsátott neki. Újra megpróbálták együtt, de három évvel ezelőtt Gregor Bernadett váltott, akkor kollégájával, Magyar Attilával költözött össze, de nem volt hosszú életű a kapcsolatuk, néhány hónappal később mindketten visszatértek korábbi párjukhoz.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Válik a szép színésznő

Válik a szép színésznő

Forrás: TV2/Frizbi

Szólj hozzá