Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Justin Bieber

Ítéletet hirdetett a bíróság Justin Bieber januári tojásdobálási ügyében. A tinisztár elkerülte ugyan a börtönt, de a próbaidő mellett közmunkán, valamint egy dühkezelési tanfolyamon is részt kell vennie, írja a Bors.

Justin Bieber januárban egyik szomszédja házát tojással dobálta meg, négy és fél millió forintos kárt okozva ezzel. Az ügyében hónapokon keresztül folyt a nyomozás, és most a kaliforniai kerületi bíróság meghozta az ítéletet. A 20 esztendős énekest vandalizmusban bűnösnek találták, és bár elismerte tettét, kénytelen volt vádalkut kötni. A tinisztárt ezért két év próbaidőre és tizennyolcmillió forintnyi pénzbírságra ítélték, emellett öt nap közmunkát kell végeznie, és egy négyhónapos dühkezelési tanfolyamon kell részt vennie.

Bieber azonban nem nyugodhat meg, ugyanis két másik balhéját még nem sikerült megúsznia. A miami bíróság ebben a hónapban tárgyalja gyorshajtásos esetét, és amennyiben kiderül, hogy valóban drogok hatása alatt vezetett, ráadásul lejárt jogosítvánnyal, akkor megütheti a bokáját. A torontói törvényszék pedig még vizsgálja decemberi ügyét, amikor is bántalmazott egy limuzinsofőrt, és bár ja­nuárban önként adta fel magát, ügy­védje, Howard Weitzman szerint teljesen ártatlan.  

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Justin Bieber

Ciki
Ciki
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Justin Bieber

Szólj hozzá