Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Kislányokat molesztált a sorozatsztár!

A hetedik mennyország című sorozat főszereplőjéről, Stephen Collinsról előkerült egy 2012-es hangfelvétel, amin bevallja feleségének, hogy kislányokat molesztált. A rendőrség nyomoz az ügyben, kültölte világgá a Borsonline.

Collin és felesége, Faye Grant – akitől most válik – 2012-ben elment egy terapeutához, ahol a nő több kérdést is feltett a molesztálásokkal kapcsolatban. A sztár nemcsak, hogy válaszolt, de konkrét részleteket is elárult.

Arról Stephennek nem volt tudomása, hogy a felesége egy diktafonnal rögzíti az egész terápiát. A nő azt mondta, hogy az ügyvédei javasolták a titkos hangfelvétel készítését. Ezen hallani lehet, hogy Collins konkrétan beismeri egy 11 éves New York-i kislány molesztálását, aki egyébként az első feleségének a rokona. „Előfordult, hogy a kezét a péniszemre tettem” – ismeri el a felvételen. Azt is elmondja, hogy többször meztelenre vetkőzött kislányok előtt. A híresség elismeri azt is, hogy zaklatott egy kaliforniai lányt, aki a szomszédja volt. Továbbá volt még egy 12 éves áldozata New Yorkból.

A rendőrséghez múlt csütörtökön jutott el a felvétel, azóta meglátogatták a színészt, és kikérdezték a tartalmával kapcsolatban. – Jelenleg is folyik a nyomozás. Minimum három áldozatról tudunk – nyilatkozta az egyik nyomozó.

A hatóságok azt is elmondták: bár sok évtized eltelt a molesztálások óta, azért nagy valószínűséggel tudnak majd vádat emelni a színész ellen.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Kislányokat molesztált a sorozatsztár!

Bmeg
Bmeg
Kislányokat molesztált a sorozatsztár!

Szólj hozzá