Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Több, mint szexi - képek az idei Victoria's Secret Show-ról

Tegnap este került megrendezésre a 2013-as nagyszabású Victoria's Secret Show New Yorkban többek között olyan bombatestű szupermodellekkel, mint  Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio, illetve Candice Swanapoel, vagy Doutzen Kroes.

A fehérnemű márka kreatív igazgatója Sophia Neophitou-Apostolou elmondása alapján olyan ez a show és az azt megelőző előkészületek, mint az Olimpia. A modelleknek a lehető legjobb formájukat kell hozniuk már a válogatásokon is, hiszen a 12 tagú zsűri górcső alá vesz minden felesleges grammot és bőrhibát. Ezeket a köröket a már szerződött szupermodellek sem ússzák meg.

Adriana Lima például elárulta, hogy kilenc nappal a casting előtt már nem vesz magához szilárd ételt, hanem protein shake-en él és 12 órával a válogatás előtt már nem is iszik semmit. Így állítólag akár 4 kilót is lead a szupermodell a döntő pillanatra.

Az idei eseményre is csak a legnagyobb sajtóorgánumok jutottak be, sőt a bemutatóról készült videót is csak december 10-én adják majd le. Tavaly a magyar szupermodell Palvin Barbara is részt vett az eseményen, idén azonban sem ő, sem másik ismert hazai modell nem lejtett a kifutón.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Több, mint szexi - képek az idei Victoria's Secret Show-ról

Hot
Hot
Több, mint szexi - képek az idei Victoria's Secret Show-ról

Szólj hozzá