Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

35 évnyi házasság után válnak a Tóth-nővérek szülei

Válnak a Tóth lányok szülei. Gabi és Vera édesanyja, Erika és édesapja, István harmincöt évig tartó kapcsolat után mondták ki, hogy külön folytatják az életüket - írja a Blikk.

A házaspár kisebbik lányuk, Gabi szerint barátságban ment szét alig pár hónapja, de azóta is naponta beszélnek, segítik egymást, amiben tudják. Az X-Faktor mentora bevallotta, nem volt egyszerű időszak ez számukra, de mindannyian tudják, a szülők így boldogabbak lesznek, mint az utóbbi időben voltak.

"A dolgok nem működtek már közöttük egy ideje úgy, ahogy kellene. Ez egy folyamat volt, amelyben miattunk ugyan próbálták fenntartani a házasságukat, harmóniában élni, de végül mind a kettejük élete és boldogsága érdekében meg kellett hozniuk azt a döntést, hogy külön utakon folytatják az életüket. A szüleim nagyon fiatalon, 16 évesen jöttek össze, aztán fiatalon összeházasodtak, majd jöttünk mi. Nagyon sokáig élték a vidéki, nyugodt, rutinos életüket, de aztán a Budapestre költözéssel megváltozott az addigi életük, egy új életritmust kellett felvenniük. Itt minden más, nagyon sok a lehetőség, ami egy vidéki kisvárosban nincs meg. A sok élménynek köszönhetően szépen lassan minden megváltozott közöttük, eléltek egymás mellett, és végül már nem működött a dolog kettejük között. Leültünk négyen, és megbeszéltünk mindent, hiszen mi, gyerekek vagyunk az összetartó erő, hogy továbbra is barátokként ott legyenek egymásnak, bármi is lesz ezután" – árulta el Gabi a lapnak, miután a Viva Cometen az énekesnő édesanyját egy másik férfi társaságában fedeztük fel a VIP-részen, akivel, úgy tűnt, talán több van közöttük barátságnál.

Forrás és fotó: blikk.hu

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

35 évnyi házasság után válnak a Tóth-nővérek szülei

Friss
Friss
35 évnyi házasság után válnak a Tóth-nővérek szülei

Szólj hozzá