Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

A Barátok közt sztárja kész az apaságra

Solti Ádám jelenleg a szingli férfiak táborát erősíti. A színész bevallása szerint, ha megtalálná az igazit, nem sokat várna a családalapítással. A Barátok közt szereplője nemrég nagyijával volt "összezárva" egy teljes órára.

"Nem is olyan régen a nagymamámmal beszélgettem, akivel sajnos elég ritkán találkozom, mert a família egyik fele Szegeden él. A nagyimmal nagyon örültünk, amikor végre újra viszontláthattuk egymást. Az történt, hogy kettesben "össze lettünk zárva" egy teljes órára. Olyat mondott nekem, amin alaposan meglepődtem. Szerinte én nagyon félek. Félek belevágni bármilyen komolyabb kapcsolatba, mert attól rettegek, hogy elronthatok valamit. Teljesen igaza volt. Arra kért, merjek élni, illetve egyúttal hibázni, hiszen ez is ad majd valamiféle plusztapasztalatot. És akkor úgy döntöttem, megfogadom a nagyim tanácsát! Szóval merek élni és belevágok valami nagy dologba" - mondja Solti Ádám, aki a Like magazinnak elárulja, milyennek képzeli el az igazit.

"Személy szerint nem szeretem a túlzottan harsány nőket, jobban kedvelem a csendesebbeket, akiknek a habitusuk ellenére van saját véleményük egy adott dologról, vagy témáról. Emellett legyen szép, illetve sportos, de a leglényegesebb talán az, hogy szeressen engem - önmagamért" - hangsúlyozza a Barátok közt közkedvelt szereplője, Solti Ádám.

Címkék

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

A Barátok közt sztárja kész az apaságra

A Barátok közt sztárja kész az apaságra

Forrás: Like

Szólj hozzá