Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Az RTL Klub kivéreztette a TV2 Édes élet című műsorát

A Bors úgy tudja: azonnali hatállyal leálltak az Édes élet forgatásával a TV2-n. A radikális döntést a gyalázatos nézettségi mutatók miatt hozhatták meg.

Vége a dolcse vitának Zámbó Krisztián, Kelemen Anna, Győzike, Cinthya Dictator és a többiek számára: leállt a TV2 az Édes élet celeb-valóságshow forgatásával – értesült a Bors. A döntést a nézettség visszaesése miatt hozhatta meg a csatorna: úgy tudjuk, a tévénézőknek már csak csupán nyolc-tíz százaléka kísérte figyelemmel a sztárok mindennapjait esténként. Az Édes élet műsorfolyamával egyértelműen a konkurens RTL Klubon futó dzsungel-reality, a Celeb vagyok, ments ki innen! végzett: úgy tűnik, az afrikai vadonban izgalmasabbak a hírességek hétköznapjai a nézők számára, mint idehaza.

A TV2 a helyzetre bő egy hete már reagált azzal, hogy egy órával későbbre tette az Édes élet kezdetét, úgy látszik, ez sem hozott emelkedést. Az eredetileg december közepéig tervezett sorozat utolsó epizódja információink szerint jövő héten csütörtökön kerül adásba. A forgatások beszüntetése szinte minden szereplőnek nagy érvágást jelent, hiszen egyrészt állandó médiajelenléttől, másrészt szép kis summától: forgatási naponkénti 80-100 ezer forinttól esnek el. Leszámítva Berki Krisztiánt, akit a FEM3-on műsorvezetőként is alkalmaz a TV2-csoport.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Az RTL Klub kivéreztette a TV2 Édes élet című műsorát

Breaking
Breaking
Az RTL Klub kivéreztette a TV2 Édes élet című műsorát

Forrás: BorsOnline

Szólj hozzá