Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Befejeződik a Vundersőn és Zuperszexi

Két adás múlva megszűnik Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsora a Vundersőn és Zuperszexi. A hivatalos indoklás szerint eleve csak kilenc adását terveztek - állítja Rubin Kristóf kreatív producer, aki az Origónak nyilatkozott.

Rubin többek közt úgy látja, hogy bár a stáb profi volt "ugyanakkor kiderült, hogy ebben az országban nincs elég téma, és nincs elég érdekes ember: bulvárshow-t lehet csinálni, a hét témáival, de klasszikus, erős late night show-t szerintem nem nagyon".

A producer a rengeteg negatív kritika okát sem igazán értette:

"A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert. A stábban a küzdőszellemet ébresztette fel a sok negatív cikk, elhatároztuk, hogy nem hagyjuk magunkat: dolgozni kezdünk azon, milyen szerkezeti változás kell, hány vendég legyen egyszerre, mennyire legyünk provokatívak. Megvizsgáltuk, hol a határ a tévézőknél, így finomhangolásra volt szükség. Sok mindent csináltunk mi évek óta, de ez a műfaj egészen más volt"

A csatorna mindenesetre nem zárkózik el a folytatás elől. A producer úgy fogalmazott: "Az indulás is közös akarat volt, a folytatás is az lesz."

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Befejeződik a Vundersőn és Zuperszexi

Befejeződik a Vundersőn és Zuperszexi

Szólj hozzá