Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Bozsek Márk nem folytatja tovább az X-faktort

"Jelenleg nem érzem elég erősnek magam ahhoz, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni" – mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Bozsek Márk. Az X-Faktor történetében még nem volt arra példa, hogy egy versenyző visszalépjen. Bozsek Már múlt héten is rossz passzban volt:

"Én az a típusú ember vagyok, aki ha boldog, akkor nagyon boldog, de ha nincs jól lelkileg, az rányomja a bélyegét a mindennapjaira. Egy ideje pedig ebben a rosszabb periódusban vagyok" – magyarázta a Borsnak múlt heti gyenge teljesítménye után. Az viselte meg leginkább, hogy szombaton a vérszerinti édesapja is megnézte a produkcióját:

"Kettőnk kapcsolata eléggé komplikált, nyolcéves koromban tudtam meg, hogy más az igazi apám, mint akit annak hittem. Az igazival tizennégy évesen találkoztam először. Az ő jelenléte is hozzátett ahhoz szombaton, hogy furcsán éreztem magam a produkcióm alatt. Az viszont nagyon jól­esett, hogy az adás után megdicsért, bátorított" – mondta még a lapnak Bozsek. 

Kolosi Péter programigazgató és az énekes mentora, Geszti Péter is értetlenül álltak döntése előtt, de elfogadták, annak ellenére is, hogy most nehéz helyzetbe hozta ezzel mindkettőjüket.

A rajongói és a közvélemény is értetlenül áll tette előtt. Sokan gyávának tartják és sajnálják, hogy elvette az esélyt másoktól.

 

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Bozsek Márk nem folytatja tovább az X-faktort

Bozsek Márk nem folytatja tovább az X-faktort

Szólj hozzá