Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Cinthya Dictator még nincs túl a szakításon

A majd kétévnyi szerelemnek szakítás lett a vége. Cinthya Dictator nehéz időszakon van túl. Meg kellett küzdenie a nyirokmirigy rákkal, majd azzal, hogy életre szólónak hitt szerelme Varga Viktorral véget ért.

"Azt hittem, ez a szerelem örökké fog tartani! Ráadásul mindez akkor történt, amikor már túl voltunk az eljegyzésen és a gyerek is szóba került. Ilyenkor már borzalmasan fáj! Nehezen tudom csak feldolgozni, hogy amit eddig stabilnak hittem az életemben, az már nincs" - mondja a Kiskegyednek Cinthya Dictator, aki szerint Varga Viktornak önmaga volt a legfontosabb.

"Neki egy olyan nő kell, aki nálam sokkal jobban kezelhető, mos, főz, takarít, és nem gondolkodik. Pedig én lelki szinten ennél sokkal többet adtam neki. Küzdöttem a rákkal, de ha neki eszébe jutott, hogy éjszaka ikonokat fessünk, akkor ezt tettük. Bármilyen rosszul voltam, ha ő szexelni akart, én szexeltem vele. Szerintem fel sem fogta, hogy mennyire beteg vagyok. Engem ez a szakítás százszor jobban megviselt, mint a betegség. A testi fájdalomnál sokkal jobban fájt a lelki" - panaszkodik Cinthya Dictator, aki saját bevallása szerint még nincs túl a szakításon, ugyanakkor élvezi azt a szabadságot, amit a szakítás hozott.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Cinthya Dictator még nincs túl a szakításon

Breaking
Breaking
Cinthya Dictator még nincs túl a szakításon

Forrás: Kiskegyed

Szólj hozzá