Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Gálvölgyi János még nem tud Bajor Imre haláláról

Gálvölgyi János nem tud Bajor Imre haláláról. A jelenleg Mallorcán nyaraló színész éppen akkor jelentkezett be feleségével a kinti szállodába, amikor múlt szerdán kora délelőtt elhunyt a veszprémi kórházban. Gálvölgyi lányai azóta sem mondták meg neki, hogy elveszítette legjobb barátját.

"Apu valóban nem tudja, hogy Imre meghalt - mondta a Blikknek Gálvölgyi lánya, Eszter. - Szegeden rengeteget dolgozott az utóbbi időben, és anyuval már korábban befizettek a nyaralásra. Nem vittek laptopot, anya direkt nem akart, hogy kikapcsolódhassanak. Nincsen náluk telefon sem. Apunak egyébként is még 15 éve én vettem egy egyszerű készüléket, s nagy ritkán ő telefonál anyunak, de hívást nem fogad senkitől. Szinte soha nem használja a mobilját, azt hiszem, most el sem vitte magával, hiszen anyuval vannak, nincs rá szüksége" - árulta el Eszter, aki testvérével, Dorkával megbeszélte, ha véletlenül szülei hazatelefonálnak az unokák hogyléte felől érdeklődni, akkor is elhallgatják Bajor halálhírét.

"Apu nagyon szerette Imrét, így eldöntöttük, hogy nem rontjuk el a nyaralását, ezért neki Imre két héttel tovább él, bár emlékeiben biztosan örökre vele lesz" – fogalmazott Eszter.   Bajor és Gálvölgyi barátsága legendás. Éveken át egymás mellett ültek a Heti hetesben is, ehhez mindketten ragaszkodtak, de a stúdión és a színpadon kívül is sok időt töltöttek együtt, ami mindig hatalmas viccelődésbe, a másik ugratásába torkollott.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Gálvölgyi János még nem tud Bajor Imre haláláról

Gálvölgyi János még nem tud Bajor Imre haláláról

Szólj hozzá