Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Gigamelleket szabatna párjára a magyar sztárfocista - fotók!

Hatalmas melleket szeretne barátnőjének az Újpest focistája! Kabát Péter és barátnője a SportKlub MezTelenül című műsorának stábjával plasztikai sebésznél járt, ahol kiderült: a játékos 800 köbcentis műidomokkal látná el kedvesét.

Kabát Péter kedvese Adrienne pár éve feküdt kés alá, implantátumai azonban már nem teljesen biztonságosak, ezért cserére szorulnak. A plasztikai sebésznél kiderült, Kabát óriásmelleket szeretne barátnőjének.

„Megbeszéltük, hogy a régi implantátumot ki akarja cserélni, ezért elkísérem én is, hogy rábeszéljem, nagyobbat rakasson be. Minél nagyobb annál jobb, olyan 800 köbcentis cicikre gondoltam” – mondta nevetve Kabát a MezTelenül stábjának.

A focista és párja között kisebb vita alakult ki, a lány ugyanis nem szeretné a már most is méretes kebleit tovább növelni.

Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész sem ajánlja a beavatkozást.

„Adri melle így is irreálisan nagy, orvosilag, egészségügyileg és esztétikailag sem javasolt nagyobb. Annak komoly következményei lehetnek, Adrienne elfelejtheti akár szoptatást is” – jelentette ki az orvos.

Ha kíváncsi arra, hogy meg tudja-e győzni Kabát a kedvesét a hatalmas mellekről, ne hagyja ki a MezTelenül ma esti adását, 18:55-kor a SportKlub műsorán.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Gigamelleket szabatna párjára a magyar sztárfocista - fotók!

WTF
WTF
Gigamelleket szabatna párjára a magyar sztárfocista - fotók!

Szólj hozzá