Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Hajdú 45 millióra perli Dömsödit

Dömsödi Gábor  Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvében arra keresi a választ, hogy miért a címben szereplő két sztár lett a magyar média meghatározó alakja és miért nem ő. Lerántja a leplet Hajdú nőügyeiről, Friderikusz több titkáról, illetve nyomon követhetjük karrierjük fontosabb állomásait is a sztárrá válásig. A könyvből már több részlet is kikerült bulvároldalakra és ennek egyenes következményeként azonnal megindult az online sárdobálás és egymásnak üzengetés a közösségi oldalakon Hajdú és Dömsödi között. Utóbbi egyáltalán nem tartott attól, hogy Hajdú vagy bárki beperelheti, mert 9 évig gyűjtötte az adatokat és szerinte azok megkérdőjelezhetetlenek. Pedig Hajdú Péter sportot űz a pereskedésekből, így természetesen most sem ül tétlenül.
"A vagyoni károk felmérése még zajlik, de úgy néz ki, hogy Péternek komoly bevétel- és haszonelmaradást jelent a könyv megjelenése" – mondta Hajdú ügyvédje, Mester Csaba a Borsnak. Így Hajdú Péter 45 millió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítésre tervezi beperelni Dömsödit és a kiadót.

Mindehhez pedig van egy tök jó Oravecz Nóra idézetünk:

"Te döntöd el, hogy mire van időd: magadra, vagy arra, hogy másokat bemocskolsz. Utóbbiból elég csúnya pofonokkal kerülhetsz ki, az első opció viszont a céljaidhoz visz. Rafkós dolog a rosszindulat. Csúnyán, és rohadt alattomosan elhiteti veled, hogy az majd elvisz a célhoz. Aha. Csak egy dolgot elfelejt ez a rafkós izé mondani neked... Egyedül fogsz maradni. Ott fogsz ülni tök egyedül, miközben mindenki sugdolózni fog, ha meglát. Te döntöd el. Varázsolsz az életedben, és megmutatod, hogy mire vagy képes, esetleg mutogatsz meg mocskolódsz. Utóbbi is egy opció, meg életforma, csak épp téged gyilkol. ... méghozzá szépen lassan."

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Hajdú 45 millióra perli Dömsödit

Ouch
Ouch
Hajdú 45 millióra perli Dömsödit

Szólj hozzá