Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Havi másfél millióért bohóckodik a tévében Berki

Budapest  Ki hinné, hogy a TV2 Édes élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai.

A pincérből lett volt klubvezető-celeb azzal, hogy nap mint nap bepillantást enged a magánéletébe, olyan sokat próbált színészeknél is többet keres, mint a Jóban Rosszban főszereplői. Amíg Berki akár másfél milliót is zsebre vág egy jobb hónapban, a színészek fizetései meg sem közelítik ezt az összeget. Az Édes életben lévő celebeket ugyanis nagyon tisztességesen megfizetik.

"A legfoglalkoztatottabbak, s ezek közé tartoznak Berkiék, forgatási naponként százezer, a mellékszereplők hetven-nyolcvanezer forint körül kapnak – magyarázta a Blikknek egy, a műsor költségvetését ismerő informátor, aki elárulta, mennyi pénzt kap Berki az Édes életben való „bohóckodásért". – Egy forgatási napon egy adást vesznek fel. Berki majdnem mindennap szerepel. Heti öt alkalommal biztos, hogy forgat. Vagyis, ha húsz forgatási nappal számolunk, Berki másfél, de akár kétmilliót is megkeres egy hónap alatt."

A TV2 szóvivője nem akarta kommentálni értesülést, csak annyit mondott, "a televíziós szereplők tiszteletdíjáról rendszeresen felröppennek találgatások. Mivel a pontos összeg kizárólag a szerződött felekre tartozik, a TV2 nem tud információval szolgálni ebben a tekintetben".

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Havi másfél millióért bohóckodik a tévében Berki

OMG
OMG
Havi másfél millióért bohóckodik a tévében Berki

Szólj hozzá