Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Hódi megunta Berki Krisztián flörtjeit

Berki Krisztián nemrégiben azt fejtegette, hogy a FEM3 Café-beli műsorvezető kolléganőjére nem hajtott rá. Őt Czippán Anett nem érdekli nőként, és úgy általában sincs jelenleg Magyarországon egyetlen olyan nő sem, akit meg szeretett volna kapni, de még nem kapta meg.

"Nem fogom elkótyavetyélni a testemet holmi kalandocskára" - nyilatkozta korábban a Kiskegyednek Berki, mégis elutazott kolléganője után Szombathelyre, aki éppen egy rendezvényre készült. Hódi Pamelának ráadásul akkor volt a születésnapja, így érhetően kiborult a történtek miatt és otthagyta a párját.

"Azt gondolom, én mindent megtettem, tűrtem a flörtöket, amikkel hónapról hónapra meggyalázta a családját, tűrtem a kritikákat, hogy ki mit mond, tűrtem az utazásait, ahová mi soha nem jutottunk el vele! Sok-sok más ügyet eltűrtem, akivel kapcsolatba hozták, vagy azt, amikor ő maga a flörtölés határát is átlépte! A férfi, aki szerelmes és tiszteli, hangsúlyozom, tiszteli a párját, az nem hozza ilyen helyzetbe egy ország előtt! De én csak tűrtem és hittem neki" - írta közösségi oldalán Pamela, aki már véglegesnek érzi a szakítást.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Hódi megunta Berki Krisztián flörtjeit

Bmeg
Bmeg
Hódi megunta Berki Krisztián flörtjeit

Forrás: Kiskegyed

Szólj hozzá