Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Hujber felesége kiakadt!

Cynthia egy napilap igazságtalan cikke miatt dühöng, amely a koreográfus és barátnője által üzemeltetett turkáló bezárásának okait firtatja:

"Elegem lett abból, hogy egy frusztrált újságíró reggel felhív, - azért engem, mert Ferit nem meri, - elfelejt bemutatkozni, majd mivel épp pelletcipelés közben vagyok, s nem válaszolok a kérdéseire, valótlanságokat állít a családomról egy napilap hasábjain! Nem tagadom, nagyon kiakadtam, amikor a reggeli kávézás közben olvastam a cikket rólunk..." - fejtette ki a StoryOnline-nak Cynthia.

"Nagyon sajnálom, hogy a turi bezárt, a szívem csücske volt. Az nem Hujberék turija volt, Ferinek nem volt köze hozzá, egy barátnőmmel csináltuk, aki a harmadik babáját várta. Szerencsére sok a munkám, s emellett sajnos nem jutott elég időm rá. Én vagyok Radics Gigi koncertsorozatának koreográfusa, emellett salsát tanítok, zumbaórákat tartok, válaszút elé kerültem, hogy üzletasszony leszek vagy a műveszetek felé fordulok. Mindkettő egész embert kíván. Én úgy döntöttem, hogy inkább vagyok művészember" - tette hozzá Cynthia, aki kitért a lap azon állítására is, hogy Hujber Ferenc nem foglalkoztatott színész.

"A magát szakembernek valló újságírónak kicsit jobban utána kellett volna néznie, hiszen Feri szerencsére egyik bemutatóról esik a másikba: játszik a Kaktusz virágában, a Kőműves Kelemenben, most próbálja a Madáchban a Kézről kézre című darabot, utána pedig Sopronban a Kígyómarást. Arról nem beszélve, hogy igen gyakran kell tévés felkéréseknek is eleget tennie. Úgyhogy köszönjük, hogy az ominózus lap ennyire aggódik értünk, de jól vagyunk..." - fogalmazott Cynthia.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Hujber felesége kiakadt!

Hujber felesége kiakadt!

Kép forrása: RTL Klub

Szólj hozzá