Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Itt a Nemzethy divatőrület

Herczeg Zoltán új Nemzethy névre keresztelt kollekciójából mindenki megtalálhatja a nemzeti érzületéhez és lelkivilágához leginkább passzoló darabot. 11 féle nyomattal kapható, van Nemzethy diák, gondolkodó, horgász, nyugdíjas és munkanélküli is.

„Ami a rezsiből megmaradt, nemes célra fordulhat. Viseljétek igaz, nemzethy hevülettel!” – írja a közösségi oldalán a ma már inkább Amerikára koncentráló Herczeg, akit a következő okok miatt inspiráltak a Nemzeti Dohányboltok:

„Amikor megláttam a Nemzeti Dohányboltok elképesztően undorító és avítt dizájnját, és azt, ahogy a neten valaki ezt kifigurázta és kiírt valami nemzeti hülyeséget, akkor gondoltam, hogy ha neki lehet nemzeti hülyesége, akkor nekem lehet nemzeti pólóm, lehetek nemzeti divattervező, mert én is a nemzet tagja vagyok. Szerintem mindenki a nemzet tagja, akkor is, ha másképp gondolkozik, mint a kétharmad, és ez az, ami felháborított engem az elmúlt 3 évben: hogy egyeduralkodó nézetek vannak, és ha nem azt vallod, nem azt mondod, akkor hazaáruló vagy és ez egy blődség. Ilyen Amerikában nincs. Ez a környezet megfojtja a művészembert, nem inspiratív. Az én nemzeti pólóm csak egy kis fricska erre.” – mesélte a Díványnak.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Itt a Nemzethy divatőrület

Itt a Nemzethy divatőrület

Kép forrása: shoponline

Szólj hozzá