Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Itt a vég: intelligenciaközpontot alapít Győzike!

Irigység- és intelligenciaközpontot alapít Gáspár Győző, írja a Bors. Új vállalkozásával azoknak üzen, akik „áskálódásukkal” megnehezítik az életét, de hallgatóinak azt is elárulja majd, hogyan lehetnek gazdagok.

Gáspár Győző túltette magát a sokkon, amit az okozott, hogy kirúgták a TV2-n futó Édes élet című realityből. Azért kellett azonnal távoznia a műsorból, mert állítólag bántalmazott egy szerkesztőlányt. Győzike mindvégig tagadta a vádat, majd bevonult a pszichiátriára.

Úgy tűnik, az elmúlt napokban volt ideje töprengeni, és arra a következtetésre jutott, hogy minden problémájának forrása az emberi irigység. Ha ezt a gyarlóságot sikerül kinevelnie polgártársaiból, akkor mindenki békében, boldogan élhet. A megoldás már meg is született a fejében.

"Irigység- és intelligenciaközpontot nyitok. Az embereknek meg kell tanítani, hogy ne irigyeljék mások megszerzett vagyonát és sikereit, hanem tegyenek azért, hogy ők maguk is elérjék kitűzött céljaikat – számolt be terveiről a családapa. – Hogy ennek a tudásnak az elsajátítását lehetővé tegyem az embereknek, vállalkozást indítok: hatalmas szakmai nevekkel, profi szakemberekkel és tanácsadókkal karöltve fogok dolgozni. A központban kezelések, előadások és tanácsadások vehetők majd igénybe. Az iskolában én is előadásokat tartok, így továbbadhatom a tanulni vágyóknak a mottómat: Tegyünk azért, hogy tehetősebbek legyünk!"

Egy egészségügyi központ életre hívása több millió forintba kerül, amit Győző szponzorok segítségével készül összegyűjteni. Arról, hogy a gyógyközpont hol nyitja meg a kapuit, egyelőre nem tudunk beszámolni.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Itt a vég: intelligenciaközpontot alapít Győzike!

Epic
Epic
Itt a vég: intelligenciaközpontot alapít Győzike!

Szólj hozzá