Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Kiszel Tünde büszke melleire

A naptárdíva elmondása szerint nagyon szeret enni. Ám az idei fotózásra feszesebb vonalakat akart. Kiszel Tünde ezért három hét alatt öt kilótól sikeresen megszabadult.

"Nem diétázom, mert az a tapasztalatom, hogy a férfiak kimondottan szeretik, ha van mit fogni egy nőn. Az utóbbi időben picit elengedtem magam, ezért a 2015-ös naptárfotózásom előtt diétába kellett fognom. Nehezemre esett, de elhagytam a zsíros ételeket, a cukros és a fehér lisztből készült dolgokat is. Reggelire teljes kiőrlésű kenyeret ettem, csupán egy szeletet, zsírszegény sonkával és sok zöldséggel. Délig ettem gyümölcsöt, aztán az ebédem csirkemellfiléből és sok zöldségből állt. Vacsorára is kisütöttem egy csirkemellfilét, de ha kibírtam, este hat óra után már nem ettem semmit" - árulta el a Kiskegyednek Kiszel Tünde, akinek a kislánya különböző gyakorlatokat állított össze, így esténként otthon együtt tornáztak.

"Most remekül érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok. Több kilótól nem is szeretnék megszabadulni, mert akkor már onnan fogynék, ahonnan nem kellene. Ugyanis a melleimre nagyon büszke vagyok - nem plasztikai sebész formálta ilyenre, hanem a természet" - hangsúlyozta a naptárdíva.

Címkék

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Kiszel Tünde büszke melleire

Epic
Epic
Kiszel Tünde büszke melleire

Szólj hozzá