Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Korda György továbbra is kórházban van

Továbbra sem tudni, hogy milyen betegség támadta meg Korda Györgyöt, az azonban biztos, hogy immár több mint két hete fekszik kórházban.

Az énekeslegenda a Bors szerint intenzív osztályt is megjárta, de Felesége, Balázs Klári szerint nincs nagy baj, Gyuri bácsi csak kontrollra érkezett a kórházba, a leletei jók. Azóta viszont Klárika nem veszi fel a telefont. Szeretnénk hinni, hogy a népszerű énekes hamarosan színpadra áll, azonban ebben egyelőre csak reménykedhetünk. A lap információi szerint ugyanis Kordát hétfőn azért nem engedték haza a kórházból, mert állapota ezt nem engedte meg. Ráadásul úgy tudjuk, ha haza is mehetett volna, akkor is csak ideiglenesen, ugyanis december elején ismét kórházba kell majd vonulnia.

Az aggasztó híreket megerősíti, hogy Kordáék decemberre és januárra minden koncertjüket lemondták, újakat pedig nem vállalnak. A februári fellépések is kétségesek még, de mint koncertszervezőjük elmondta, az év második hónapjára már foglalhatóak az időpontok, Gyuri bácsi és Klárika arra készülnek, hogy három hónap múlva a 75 éves énekes már újra színpadra léphet.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Korda György továbbra is kórházban van

Retro
Retro
Korda György továbbra is kórházban van

Szólj hozzá