Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Megvan az X-Faktor első idei kiesője

Nagyon erős mezőnnyel, színes egyéniségekkel és színvonalas produkciókkal vette kezdetét a 2014-es X-Faktor első élő show-ja. Meglepetésekben és izgalmakban nem volt hiány, az adás végére pedig  - ahogy ez lenni szokott – szem nem maradt szárazon, hiszen valakinek már most búcsúznia kellett - olvasható az RTL Klub weboldalán.
 
A 2014-es X-Faktor első élő show-ját Istenes Bence és a 12 döntős közös produkciója nyitotta meg.  Az idei szezon újítása, hogy voltak olyan versenyzők, akik arra vártak, hogy 13.-ként csatlakozhassank az X-csapathoz.

Bence még utoljára szavazásra bíztatta a nézőket, majd kiderült, hogy ki a 13. döntős: ezt a lehetőséget Benji kapta meg, ezzel Alföldi Robi csapata négytagúra bővült.

Miután már mindenki színpadra állt, az énekesek kizárólag a nézők kegyeire voltak bízva. A feszültséget egy különleges extra produkció oldotta, Danics Dóra tért vissza az X-Faktor színpadára, hogy előadja új, saját dalát. Majd Bence lezárta a szavazást. A nevek nem a továbbjutás sorrendjében hangzottak el.

Akik biztosan ott lesznek a jövő héten is: Benji, Tha Shudras, Nagy Ricsi, Tóth Andi, Horányi Juli, Szabó Ricsi, Andelic Jonathan, a Spoon, Kállai-Kiss Zsófi, Borbély Richárd és Ilyés Jenifer.

A nézők döntése alapján a 2014-es X-Faktor első két párbajozója Jakab-Péter Izabella és a Pálinka Republik volt.

Tóth Gabi szerint mindkét előadó nagy tehetség, de ő nagyon megszerette ezt a négy suhancot, valódi csoda van a fiúkban, ezért Bellát küldte haza. Szikora Róbert hangsúlyozta, hogy a Pálinka Republik mindig jó hangulatot tudott teremteni, mert erre nemcsak a pálinka, hanem a zene is képes, mégis úgy érzi, hogy ez a színpad ma este túl nagy volt nekik, és nem tudták betölteni. Alföldi Róbert szerint nagyon nehéz dolguk van, mert bár mindkét előadó jó volt, egyikük sem volt igazán meggyőző. A Pálinka Republikot küldte haza. Little G azt mondta, Bellának még sok tanulnivalója van, s bár nagyon közel áll a szívéhez, amit a Pálinka Republik képvisel, mégis őket küldte haza. A mentorok tehát döntöttek: a Pálinka Republic számára ért véget a verseny.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Megvan az X-Faktor első idei kiesője

Show
Show
Megvan az X-Faktor első idei kiesője

Fotó: rtl.hu

Szólj hozzá