Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Megvan az X-Faktor második kiesője, volt egy nagy meglepetés is

Az X-Faktor második élő show-ja a szerelem jegyében telt, és rengeteg meglepetést tartogatott. Az Afrikából visszatérő Szabó Zsófi köszöntötte a nézőket és a mentorokat az X-Faktor stúdiójában Istenes Bence oldalán. Volt sírás, állva tapsolás és negatív kritika is, végül ismét el kellett búcsúzni valakitől - írja az rtl.hu.

A nézői szavazatok alapján Kállai-Kiss Zsófi, Jakab-Péter Izabella, a Tha Shudras, Borbély Ricsi, a Spoon, Nagy Ricsi, Horányi Juli, Szabó Ricsi, Benji és Tóth Andi folytathatja az X-Faktort.

A párbajt Szikora "ékszere", Ilyés Jenifer kezdte, őt G mentoráltja, egy igazi egyéniség, Andelic Jonathan követte. Szikora dicsérte Jonathant, de szerinte lehet, hogy nem a popszakmában kellene űznie ezt a hivatást, őt küldte haza. G nem érzi kivételesnek Jenifert, szerinte nincs helye a versenyben, így neki kell hazamennie. Gabi véleménye, hogy Jenifernek reflektorfényben van a helye, mégis őt küldte haza. Alföldi Róbert is úgy véli, Jenifernek ezt kell csinálnia, de meg kell találnia a saját útját. Nem tudott belekötni, de a harc hiányzott belőle. Jonathannál érzi a problémákat, de ezek mind kiküszöbölhetők, így őt szeretné tovább látni a versenyben. Alföldi szavazatával végül Jenifernek ért véget az X-Faktor.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Megvan az X-Faktor második kiesője, volt egy nagy meglepetés is

Show
Show
Megvan az X-Faktor második kiesője, volt egy nagy meglepetés is

rtl.hu

Szólj hozzá