Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Megvédi barátnője Oravecz Nórát

Oravecz Nóra 24 éves blogger és írónő megosztja az embereket. Könnyen idézhető írásai, szövegei miatt a magyar Paulo Coelhó-nak is szokták becézni, vagy inkább csúfolni. Azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy fiatal kora és sok támadója ellenére két listavezető könyv van a háta mögött és több mint 50.000 követője a Facebookon, továbbá olyan hazai sztárok kedvence, mint Sarka Kata, Hajdú Péter, Debreczeni Zita, Joshi Bharat és Lola. Utóbbival nagyon jó barátnők, amit az is tanúsít, hogy Lola megvédi Oravecz Nórát az őt ért támadások miatt:

"Azt tanácsoltam neki, hogy egyáltalán ne foglalkozzon a rosszmájú megjegyzésekkel, én pedig mindenhol megvédem őt. Nem hagyom, hogy bántsák, és nem csak azért, mert jóban vagyunk, hanem azért is, mert szerintem szükség van arra, amit ő képvisel. Mindenki ezerszer inkább olvasson egy Oravecz Nóra könyvet, mint egy Szepesi Niki féle kitárulkozást. Szerintem az a ciki, ha valaki attól kér aláírást, aki a szexuális életével haknizza körbe a sajtót..." - mondta az énekesnő a Story Online magazinnak.

Oravecz egyébként 2010-ben kezdte el írni jó ideig visszhangtalan blogját, a Fűszerespolcot. 2011 júniusában már épp abbahagyta volna a blogját, amikor megírta rá a Hova kurvultok, csajok??? című bejegyzést. Az indulatos írást rengetegen olvasták és osztották meg Facebook-on, ami hatalmas lökést adott karrierjének.  

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Megvédi barátnője Oravecz Nórát

Megvédi barátnője Oravecz Nórát

Kép forrása: Instagram/OraveczNóra

Szólj hozzá