Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Nyolc hónapos terhesen kell bíróság elé állnia Bárdosi feleségének

Nyolc hónapos terhesen kell megjelennie a bíróságon Bárdosi Sándor feleségének, Ildinek. Az olimpiai ezüstérmes birkózó nejét tanúként hallgatják ki férje garázdasági ügyében. A fiatalasszony rettenetesen aggódik, hogy születendő fia egészségére megy a sok idegeskedés, ezért szeretné, ha előbbre hoznák a meghallgatását - számolt be róla a Blikk.

A vád szerint Bárdosi 2012 novemberében levette a kemposzövetség elnöke, Lacza Ádám Illés fejéről a sapkáját, majd arcon ütötte a cipőjével. Megtudtuk: decemberben az ügyben Ildikót is meghallgatja a bíróság.

"Nem örülök, hogy ilyen hazugság miatt bevergődhetek a bíróságra, de be vagyok idézve tanúnak. Bennem ugyanúgy dúlnak az indulatok, mint Sanyiban. Ha nem mondom el, miken mentünk keresztül Lacza miatt, semmit nem ér az egész. Csak a picit féltem. Szóltam Sanyinak, próbáljon hatni az ügyvédre, hozzák előbbre a meghallgatásomat. A bírósági tárgyalás után napokig nem mocorgott a pici. Biztos azért, mert megérezte, hogy valami baj van. Ma reggel felkeltem, cirógattam, s arra kértem, adjon valami jelet. Utána elkezdett mocorogni. Nem szép dolog egy terhes nőt felzaklatni ilyesmivel." - mondta a kismama.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Nyolc hónapos terhesen kell bíróság elé állnia Bárdosi feleségének

Vad
Vad
Nyolc hónapos terhesen kell bíróság elé állnia Bárdosi feleségének

Szólj hozzá