Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Ököllel püfölte egymást Majka és Dopeman

Egy több évvel ezelőtti sérelem torkollt verekedésbe a két rapper között, írja a Bors információira hivatkozva a Velvet. A lap szerint Majka és Dopeman egy budapesti szórakozóhelyen futott össze szombat éjszaka, majd egy rövid verbális csata után jött a verekedés. "Vállalom a felelősséget, én tettem meg a kezdő lépést, én ugrottam neki – nyilatkozta Majka a Borsnak. - Többéves sérelem csúcspontja volt ez a pillanat. Amiket az elmúlt években mondott rólam, amiket terjesztett, ha valaki úgy beszél, ahogy ő, ne csodálkozzon, ha kap egyet." A balhét feltehetően a 444.hu-n megjelent videó indította el, amiben a Dopeman és Majka közt fennálló konfliktusról beszél mindkét fél.

Dopeman állítja, ő nem akart balhét, megpróbálta elkerülni a találkozást, de hátulról kapta az első ütést. "Ahogy viselkedett, az őt minősíti. Negyvenévesen, egy hétéves gyermek apjaként, alternatív államfőként én nem azzal akarom tölteni az időmet, hogy Majkát húzogatom a földön. Az ügyet részemről lezártam, nem fogok vadászni rá, persze, ha kér még, akkor kaphat."

Majka mindenkitől elnézést kért a viselkedése miatt, kivéve a Dopeman testvéreket. Azt mondja, az ittassága miatt "alacsonyodott le az ő szintjükre."

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Ököllel püfölte egymást Majka és Dopeman

Breaking
Breaking
Ököllel püfölte egymást Majka és Dopeman

Szólj hozzá