Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Öngyilkosságnak nyilvánították Mick Jagger párjának halálát

Hivatalosan is öngyilkosságnak nyilvánította a New York-i orvosszakértői hivatal L'Wren Scott, Mick Jagger barátnője hétfőn bekövetkezett halálát - jelentette a BBC. A rendőrség az első perctől öngyilkosságként kezelte az esetet, mivel idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. L'Wren Scott holttestét manhattani lakásában asszisztense fedezte fel, akit a felkapott divattervező és stylist sms-üzenetben kért meg 90 perccel korábban arra, hogy menjen fel hozzá.
Scott egy kendővel akasztotta fel magát, amelynek végét egy ajtó kilincsére kötötte. Mick Jagger és Scott 2001 óta tartoztak össze. A Rolling Stones együttes énekesét mélyen megrázta barátnője halála. Mint közleményében írta: képtelen megérteni, hogy szerelme és legjobb barátja miért vetett véget életének ilyen tragikus módon. A Rolling Stones, amely szerdán kezdett volna turnézni Ausztráliában és Új-Zélandon, kedden lemondta meghirdetett előadásait. Az együttes közleményben fejezte ki együttérzését a 70 esztendős Jaggerrel, és hangsúlyozta: most a legfontosabbnak azt érzik, hogy támaszai legyenek barátjuknak. Egyúttal azonban azt is jelezték, hogy amint ez lehetővé válik, bepótolják az elhalasztott ausztrál és új-zélandi körutat. Az együttes azt is közölte, szerintük semmi előjele nem volt annak, hogy mire készül Scott. A divattervező halála után hamar elterjedt a világsajtóban, hogy cége súlyos adósságokkal küzdött.
Scott a New York-i divatvilág legelismertebb tervezői közé tartozott, ruháit olyan hírességek viselték, mint Madonna, Nicole Kidman vagy Michelle Obama, az amerikai first lady.
MTI

Címkék

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Öngyilkosságnak nyilvánították Mick Jagger párjának halálát

Öngyilkosságnak nyilvánították Mick Jagger párjának halálát

Szólj hozzá