Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Ördög Nóri kiakadt

Ördög Nórát és stylistját, Holdampf Lindát az egyik újság kritizálta a műsorvezető ruhái miatt. A Rising Star háziasszonya és stylistja volt a Mokka vendége.

"A ruhákat mindig közösen választjuk Nórival. Előtte végignézzük a lehetőségeket, és abból választunk többet, amit elhozunk a kamerás ruhapróbára, majd megbeszéljük a kreatív producerrel, a főszerkesztővel, felpróbáljuk a fényekben és így választjuk ki azt a ruhát, ami vasárnap esténként a Nórin rajta van" - magyarázta Holdampf Linda, aki azt is megjegyezte, hogy természetesen a műsorvezetőnek van vétójoga az adott ruhadarabbal kapcsolatban.

"Azt hiszem, hogy stílusról és ízlésről nehéz vitatkozni. Nagyon sok szempontnak kell megfelelni egy ilyen helyzetben. Figyelembe vesszük például azt is, hogy hányadik adásban szerepelek, tehát milyen íve lesz a dolognak és nyilván van még rajtam kívül egy csomó más szereplője a show-nak. A naptárhoz is alkalmazkodnunk kell, ha mondjuk halottak napján van egy adás, vagy a karácsonyhoz közeledünk, ezeket a szempontokat mindig figyelembe vesszük" - mondta Ördög Nóra, akinek van vétójoga.

"Nyilván, amikor elmegyünk válogatni az ominózus ruhaüzletbe, ahol vannak a ruháim, akkor közösen sétálgatunk Lindával a sorok között, és amikor felpróbálok egy-egy ruhát, ő készít rólam fotót a főnökeinknek. Sokszor a magasságom miatt piszkálnak, hogy magasabb vagyok, mint a műsorvezető társam, az egy gonosz dolog, mert arról nem tehetünk. Nyilván szántszándékkal nem hordok gigantikus magasságú cipőket, de könyörgöm, ha egy ruhához az áll jól, és szeretnék csinosan részt venni egy műsorban, akkor azért, mert én ekkorára nőttem, nem tudok kivágatni a lábszáramból, azért ne kelljen már direkt emiatt lapos sarkú cipőben lennem" - reagált a megjegyzésekre Ördög Nóra, aki a Rising Star további adásairól is beszélt.

"Most a válogatóknál tartunk egyelőre. Ez azt jelenti, hogy nálunk már a válogatók is élőben mennek, tehát a válogatás folyamatába is bele tudnak szólni a nézők. Utána pedig egy nagyon különleges helyosztó show-val készülünk, ez lesz november 30-án. Akkor mi már látni fogjuk annak függvényében, hogy hány énekest juttatnak tovább a nézők, hogy még hány kiadó hely maradt, és egy nagyon fordulatos műsorral fogjuk betölteni a még maradék helyeket. Ezután párbaj-adások következnek, ahol egymás ellen párbajoznak majd a versenyzők, a falnak, a szavazásnak pedig mindig fontos szerepe lesz. Miután ezekben az adásokban feleződik a mezőny, akkor jutunk el a top-énekesekhez és innen indul a műsor azon része, amikor egyenes kieséses módon halad majd a Rising Star mindaddig, amíg meg nem találjuk Magyarország új kedvencét" - magyarázta Ördög Nóra.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Ördög Nóri kiakadt

Divat
Divat
Ördög Nóri kiakadt

Forrás: TV2 Mokka

Szólj hozzá