Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Pásztor Anna extrém kismama fotózása

Az Anna & the Barbies énekesnője, Pásztor Anna (40) különleges fotósorozattal örökítette meg a babavárás boldog időszakát. A Reflektornak elárulta, hogy több felkérést is kapott ugyan pocakos fotózásra, de ezekre nemet mondott, mert nem az a kismama ruhában mezőn sétálgató típus. Hanem inkább egy harcos amazon, ősanya, amit hatalmas combcsizma, íj, tollak és neon arcfestés szimbolizál az elkészült képeken.

Zenekaruk képviseli hazánkat a 2014. január 15-18 között megrendezésre kerülő Eurosonic fesztiválon Hollandiában, ahova terveik szerint a baba is velük fog tartani. Az eseménnyel kapcsolatban legnagyobb vágyuk, hogy rést törjenek azon a kerítésen, ami elválasztja a magyar zenekarokat attól, hogy Európában is játszhassanak.

Várandósan is tele van energiával, így nem meglepő, hogy végigzenélte a már kilencedik hónapban lévő Pásztor a fesztiválszezont és a kismama tornát maga a rock színpad jelentette számára. A kisbaba is rajong a rock zenéért, ugyanis az Aerosmith számokra előszeretettel dobol mamája pocakjában.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Pásztor Anna extrém kismama fotózása

Pásztor Anna extrém kismama fotózása

Kép forrása: Facebook/Anna & the Barbies

Szólj hozzá