Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Pucéran kezdett gyúrni a dzsungelben a helikopterkirály

Edzeni kezdett Aurelio a dzsungelben, írja a Blikk. A nagyszájú fiú pedig megelégelte, hogy korábban dagadó izmai a közel kéthetes tábor alatt egyre csak satnyábbak lettek, ezért elkezdte szokásos gyakorlatait, hogy mire hazamegy, legalább annyira megfeleljen tükörképének, mint azelőtt.

A magányos reggeli program azonban, úgy tűnt, nem jött be neki, ezért kiszabadította a nadrágjából hű cimboráját, Szacsuréliót – így hívja legintimebb testrészét – , „akit" akkor sem zabolázott, amikor a kézen állós gyakorlatait végezte.

"Rájöttem, hogy nagyon rossz állapotban vagyok most, ezért úgy döntöttem, újra felépítem a dzsungelkirályt" – mondta elszántan Aurelio két délelőtti helikopterkör között.  

"Felülés, fekvőtámasz, húzódzkodás, és ami a legfontosabb, 4-szer 10 kézen állva támasz. Én vagyok a Károly!" – ordította a tőle megszokott módon. A ValóVilág-győztes tehát ismét a korábbi lendülettel pályázik a dzsungelkirály címre, módszerének pedig minden bizonnyal örülnek társai, hiszen addig sem a malackák ételét lopkodja.

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Pucéran kezdett gyúrni a dzsungelben a helikopterkirály

Bmeg
Bmeg
Pucéran kezdett gyúrni a dzsungelben a helikopterkirály

Szólj hozzá