Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Rékasi elismerte hűtlenségét

A Barátok Közt színésze egy közleményt adott ki, melyben elsimeri, hogy együtt van Pikali Gerdával, sőt már össze is költöztek. A közleményben pontosan ez áll:

"Alábbi, rövid nyilatkozatommal kívánok minden érdeklődést kielégíteni, egyúttal elébe menni minden további kérdésnek és találgatásnak, vagy ahogy oly gyakran és szívesen fogalmazzák: leleplezésnek.

Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó,általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak.
Ez a kísérlet kudarcot vallott.

Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni.
Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem.
Tehát összefoglalva: eddigi kapcsolatomat fölszámolva, új kapcsolatban szeretném fölépíteni további életem.

Nincs szükség a továbbiakban rejtőzködő fotósokra, autós követésre, nevük elhallgatását kérő kedves informátorok közreműködésére. Nincs szükség találgatásokra, mert föltártam a valót.
Nem szeretnék a későbbiekben csalódást okozni az írott és az elektronikus sajtó képviselőinek, tehát tájékoztatom az érintetteket, hogy a magánéletemet illető kérdésekre a továbbiakban választ nem adok. Azt magánügyként kezelem, és nem szeretnék senkit annak részleteivel terhelni.
Egyúttal felhívom az illetékesek figyelmét, hogy a fiunkról bármikor készült fotók közléséhez a továbbiakban mindkét szülő együttes aláírása szükséges!"

 

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Rékasi elismerte hűtlenségét

Rékasi elismerte hűtlenségét

Szólj hozzá