Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Szabó Zsófi már unja, hogy állandó szereplője a Berkiékről szóló híreknek

Sazbó Zsófi neve rendszeresen elhangzik a Berki-Hódi családban és a sajtó is szívesen foglalkozik ilyenkor a színésznővel és Berkivel közös múltjával.

A Berki által szervezett titkos esküvő is Szabó Zsófi, pontosabban egy vele kapcsolatos tetoválás miatt hiúsult meg. Pamela ugyanis nem akart gyűrűt húzni vőlegényének arra az ujjára, amin előző barátnőjének a neve szerepel. A tetoválástól azóta már végleg megszabadult lézeres kezeléseknek köszönhetően.

Az Aktív tegnapi riportja a kislánya születésének pillanatában érzett boldogságáról faggatta a büszke apukát. Közben felidézték azokat a pillanatokat is, amikor neveken törték a fejüket. Berki felvetette, hogy lehetne Zsófia és akkor maradhatna a tetoválása is.

Szabó Zsófi megelégelve állandó szerepeltetését a páros életéről szóló hírekben üzent Berkiéknek is és a sajtónak is Facebook oldalán keresztül:

„Teljes szívemből, őszintén gratulálok Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak kislányuk születése alkalmából! A mai Aktív riport (amiből a változatosság kedvéért, engem még mindig nem hagytak ki) után először érzem úgy, hogy meg kell szólalnom! Bármi történt a múltban, nem tudjuk meg nem történtté tenni. Másfél év után pedig először érzem azt: nem is szeretném! Hiszem, hogy mindketten jobb emberek lettünk a másik által! Krisztián nem rossz ember és én azt kívánom, hogy életük végéig boldogok legyenek egy nagy, szerető családban... Azt, hogy az ismertséget a javukra fordítsák, és ne hagyják, hogy bármi kettőjük közé álljon.
Tisztelettel kérem a sajtó és a média munkatársait, hogy legyenek tekintettel Pamelára, arra, hogy Krisztián most már nagybetűs CSALÁDAPA. Ne csámcsogjunk a múlton, zárjuk le azt az időszakot, amikor Krisztián és én egy párt alkottunk...
Köszönöm szépen!
Ismeretlenül is puszilom Pamelát, Krisztián Te pedig tedd oda magad, őszintén, úgy ahogy legbelül érzed! Mindenkinek ölelés !!!”

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Szabó Zsófi már unja, hogy állandó szereplője a Berkiékről szóló híreknek

Szabó Zsófi már unja, hogy állandó szereplője a Berkiékről szóló híreknek

Szólj hozzá