Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

Tóth Gabi bosszút lát Szikora döntése mögött

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Tóth Marci és Péterffy Lili párbajozott az X-faktor hétvégi adásában, melyből Lili került ki győztesen. Mivel a mentorok értékelése alapján döntetlen eredmény született, a nézői szavazatokat tartalmazó  boríték jelentette az ítéletet. A mentorok közül Szikora Róbert nyilatkozott utoljára vasárnap és a végső döntés is az ő kezében volt, vagy lehetett volna, mert 2-1 volt az állás Marci javára. Ő azonban az addig elért eredmények alapján, úgy érezte Lili fejlődött többet, ezért inkább őt szeretné látni a továbbiakban is. Tóth Gabi ezt zokon vette és úgy érzi bosszúvágy hajtotta Szikorát az MDC múltkori kiesése miatt:

Tóth Gabi: Megmondom őszintén, haragszom Szikorára, és ezt vállalom is. Most ebben egy kicsit bosszút éreztem az MDC-vel történtekkel kapcsolatban. Én viszont annál sokkal tisztább és sokkal nagyobb lelkű ember vagyok, mint hogy egy ilyet meg tudjak lépni. Nem értem. Nem értek egyet Szikora Robival, Marcinál vannak itt sokkal gyengébb énekesek is.

Szikora Robi: Én is elfogadtam, amikor az első adásból MDC-nek kellett távoznia. Természetesen rossz érzés, ha távoznia kell a mentoráltamnak, de el kell fogadni - nyilatkozták a mentorok a Blikknek.

 

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

Tóth Gabi bosszút lát Szikora döntése mögött

Show
Show
Tóth Gabi bosszút lát Szikora döntése mögött

Szólj hozzá