Magyar Celebek Külföldi Celebek Tematikus Gyűjtés

VV Cristofel pénzért szexel férfiakkal!

Meghökkentő videó került a Bors birtokába, amelyben a volt VV hős beismeri munkáját. A Blikk hetekkel ezelőtt megtalálta hirdetését egy melegprosti oldalon, ám akkor tagadta, hogy ő lenne a hirdető, volt barátnőjére, Vivienre kente az egészet, állítása szerint ő állt bosszút azzal, hogy feltette őt az oldalra. A mostani videón azonban egy alkalmi munkaadó kérdésére beismerte, hogy milliókat tesz zsebre a légyottokon - írja a Bors.

"Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög. Ezt magamtól találtam ki, saját szavaim. 1–2 férfi seggét megfogni, az olyan, mint egy női popó. Én egy művész vagyok. Az a köcsög, aki hagyja" - idézte Cirstofelt a Bors.

"Augusztusban utoljára még ki kell mennem három hétre. Az nagy gond lenne? Figyeljetek gyerekek, értsétek meg, nekem pénzt kell keresnem. Nekem kell még plusz a kasszába, ti nem tudtok annyit fizetni, mint amennyit én ott kint keresek" - mondta, a felvételen, majd elárulta: "Én ott egy hét alatt megkeresem majdnem a 10 milliót" – állította Cristofel.

Forrás és fotó: blikk.hu

Címkék

Fotók ehhez a cikkhez

Szólj hozzá

Vissza

VV Cristofel pénzért szexel férfiakkal!

Vérciki
Vérciki
VV Cristofel pénzért szexel férfiakkal!

Szólj hozzá